Grym stegtävling!
Imorgon dvs Tisdagen den 7/6 så kör Hundra grymma dagar igång med STEGTÄVLING! Alla som har någon form av stegräknare (app från mobil går bra) är välkomna att hänga med på utmaningen! Utmana dig själv, kollegan, sambon eller varför inte mormor?

Alla är välkomna att hänga med på utmaningen men bara de som är anmälda till Hundra grymma dagar är med och tävlar om ett hemligt pris! Varje vecka skickar ni in era sammanlagda steg och en månad senare (3 juli) koras en vinnare!

För er som inte vill gå ner i vikt kör vi en knäböjs tävling där det gäller att klara så många knäböj som möjligt på egen kroppsvikt (inklusive stången). Resultaten ska filmas och böjen ska vara 90 grader eller djupare.


(Ni får självklart ställa upp i båda utmaningarna!)

Resultaten kommer uppdateras under tävlingens gång på www.hundragrymmadagar.blogg.se

Om ni under tävlingens gång vill lägga upp dagens steg eller veckans steg i bloggen har vi gjort 2 bilder som ni är fria att använda! Bara att kopiera! cheeky Lägg gärna upp dagens steg på bloggen och peppa varandra till flera steg! yes

OBS; INGEN ANMÄLAN TILL TÄVLINGEN KRÄVS. Du får gärna ramla in i tävlingen under resans gång. Det ända du förlorar är steg (och kanske några kilon! wink)


RSS 2.0