I Spotlighten idag...

... står allas våran Åsa.
En god, grym och modig tjej med huvudet på skaft.

Idag skrev hon på sin blogg om Motivation och risken för avsaknaden av den och vad gör vi när vi hittar sånt som kan inspirera och hjälpa andra att nå sina mål?

Jo, vi sprider vidare.

Tack ÅSANS TRÄNING; KOST & TANKAR
!
Gästinlägg:

"Att jaga undan tvivlen....

Synkroniserar iphonen så då kan jag ju passa på att skriva ett till inlägg. Tänkte skriva om motivationen och hur jag tänker göra när den sviker och man vill slänga allt åt sidan.

Även om det fysiska är viktigt, så är det mentala en av de största grejerna att jobba med oavsett åt vilket håll du vill se din kropp utvecklas. För alla blir vi trötta, hungriga, trötta och sjuka ibland. Min tips är att tänka efter före, skriv ner varför du gör det du gör, inte bara vad dina mål är utan vad vill du åstadkomma med det, vilka känslor tror du kommer komma med att slutföra det. Den kan du ta fram i stunder när allt bara känns blä och fundera om inte känslan av att ha slutfört det, av att ha slutat ha ont, kunnat ha de där kläderna utan att känna sig obekväm gör det värt att fortsätta.

Men tänk även efter, var är din svagheter och styrkor. Triggar trötthet och hunger fram chokladsuget, är det hopplöst att komma ut när du väl landat i soffan. Planera och ha kontrollfrågor färdiga. Ta med träningsväskan så du besöker gymmet innan soffan. Diskutera med dig själv, när du fastnar framför godishyllan på ica säg saker till dig själv som "är det inte bara hungern som talar, vet du vad om du fortfarande är sugen efter middagen så får du promenera tillbaka hit och välja ett avsteg men annars så får det vara", "hade inte du ett par byxor som du ville få sitta som en smäck? tror du att den där chokladen är ett bra steg mot det?"

Ni vet den där djävulen och ängeln som sitter på vardera axel, ta över deras röst, bli den som sitter på din egen axel och ifrågasätt alla negativa tankar och ursäkter till dem inte håller längre.

När livet sliter och drar, minns att det alltid kommer göra det i någon utsträckning och prata med dig själv om du verkligen vill starta om senare från början bara för att det är jobbigt nu, vore det inte enklare att slutföra projektet den här gången.

Helt enkelt bli din egen bästa vän och minns att en vän är ingen som bara jamsar med, den vill ditt bästa och ifrågasätter därför dåliga tankar och mönster.

Det här är hur jag väljer att göra det iaf.

/Åsa

 

 

GLÖM NU INTE ATT TITTA IN HOS HENNE OCH LÄMNA NÅGRA RADER
- HON KOMMER BLI JÄTTEGLAD!

Klicka här!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0