Lina Lindberg KuiljFör ett par år sedan satt jag och min man med 75 kilo mer på kroppen än vad vi gör idag.
Min man hade säkerligen en öl i handen och fet burgare från donken. Brevid honom i soffan satt jag, deprimerad med en cigg i munnen och ett glas vin i handen efter att ha käkat en snickers till middag.

Idag väger vi 75 kilo mindre och ölen har bytts ut mot proteindrinkar och godiset mot nyttig mat.
Min resa började tillsammans med Sid där jag gick ner 20 kilo på 4 månader.
Efter det första målet var uppnått så ville jag bara vidare, jag ville inte bara vara smal utan musklad och satsningen mot att tävla i Body Fitness startades. Satsningen mot scenen avbröts då jag blev gravid i Mars förra året. Efter en tuff graviditet på kryckor och i rullstol så stod vågen på 67 kilo igen.
Nu har jag lovat mig själv at inte nöja mig med min "nya mammakropp" och bara gilla läget utan formen ska bli grymmare än någonsin!!!
Jag har i snart ett år jobbat som personlig tränare och brinner för att hjälpa folk komma på rätt väg och förändra sina liv på det sättet jag har gjort. Att förändra sin kropp drastiskt är idag möjligt med allt från cambridge kurer till operation, men det du missar är den mentala resan. Den resan vi vill att du ska uppleva! Hoppa på tåget och våga bli den du vill vara!

//Lina


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0