Välkommen till 100 grymma dagar!

Innan vi skriver något annat vill vi bara ge er alla en stor fet bamsekram för att ni antagit utmaningen och genom detta tagit ett stort kliv för er själva och era framtida jag! Tack vill vi också säga för den hjälp ni bidragit med för att sprida den här eskalerande eldbollen runtom i Sverige.
Vi kunde inte ha gjort det här så bra utan er!


Så, varför skapades 100 Grymma Dagar och vad händer nu?
Den här bloggen skapades först och främst som ett verktyg och en hjälp för alla deltagare i tävlingen 100 GRYMMA DAGAR men givetvis är du som inte hann vara med denna gång precis lika välkommen att ta del av allt som kommer printas ner här.

Vi kommer lägga upp bilder, skriva om kost, motion, motivation, tips, trix, smått´å gott och en massa massa mer. Som ytterligare ett verktyg på den här resan har vi givetvis skapat en Hundra Grymma Dagar-profil på facebook så ni som anmält er gå in på facebook och bli vän med oss där.
Kom ihåg vikten av att ha ett fungernade stödsystem - NU KAN VI PEPPA VARANDRA!

Men det är här i bloggen som ni får all information gällande tävlingen och våra utmaningar så se till att kika in dagligen! Förhoppningen är att den ska fungera som en portal för er där ni kan ventilera svårigheter, berätta om stora ögonblick och malla er för att ni nått första delmålet, kommit i era skinnypants eller äntligen kunnat bänka er egen kroppsvikt.
Här finns inte plats för jantelag - här är vi alla stjärnor och vi jobbar gemensamt för att bli den bästa versionen av oss själva!

I anmälan bad vi er att skriva ner era mål med de här 100 dagarna.
Kanske har ni målen helt klara för er - men för säkerhetsskull - skriv ner dom så du ser dom svart på vitt. Det är ett av momenten för att du lättare ska hålla dig på banan och inte tappa fokus för det lovar jag vi att du inte vill göra. (Sneak-peek: Den här resan kommer vara kantad av massa roligheter och delmoment - något ni inte vill missa!)

Målet med den här resan är helt individuellt.
Är du smal och vill bli biff?
Otränad och vill bli fit?
Fet som vill bli smal?
Eller kanske du har ett hinder som inte syns utanpå utan ligger inuti dig?
Det spelar ingen roll.
Skriv ner dem saker du tror dig kunna förändra på 100 dagar och som du sedan ska bibehålla.
Låt det inte bli för övermäktigt, men heller inte för snålt.
Vi är här för att utmana oss själva och utmaningen börjar idag.

Idag är dagen då vi kastar bort alla ursäkter, tar av oss offerkappan, trotsar våra rädslor och sakta men säkert förändrar det vi allra helst vill ha förändrat!
Eller hur?!

All PEPP och SWEETNESS!

Lina & Robine

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0